Like ons!
Brawn: 'Herbouwen vertrouwen Vettel van essentieel belang'

Formule 1

Brawn: 'Herbouwen vertrouwen Vettel van essentieel belang'

Ross Brawn geeft aan dat het van essentieel belang is dat Ferrari werkt aan het herbouwen van het vertrouwen van Sebastian Vettel. De Duitser kent geen goed seizoen, en stapelde afgelopen weekend in Monza weer fout op fout. Dankzij zijn geklungel belandde Lance Stroll, en uiteindelijk ook Pierre Gasly, ook in het grind.

Als gevolg kreeg Vettel drie strafpunten, waardoor hij er nu in totaal negen heeft. Krijgt hij nog drie strafpunten, en hij wordt geschorst voor één race. Zijn teamgenoot Charles Leclerc presteert momenteel uitstekend. De Monegask won de afgelopen twee races, in Spa en in Monza. 'Vettel is één van de grootsten van onze sport, maar nu, in deze moeilijke tijd, heeft hij de steun van het team nodig om zijn vertrouwen terug te krijgen', aldus Brawn in zijn column

'Het moet een prioriteit voor Binotto zijn'

Brawn noemt het steunen van Vettel één van de hoofdtaken voor de toekomst voor Ferrari. 'Het moet de komende weken een prioriteit zijn voor Mattia Binotto, samen met het ontwikkelen van de auto. Het is essentieel met betrekking tot 2020. Maar het zal niet makkelijk worden.' (Foto: Ferrari F1 Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven