Honda heeft meer tijd nodig dan gehoopt: 'We moeten alles kunnen analyseren' Formule 1

Honda heeft meer tijd nodig dan gehoopt: 'We moeten alles kunnen analyseren'

Door Rick Pasker 14 september 2019 | 16:51


Toyoharu Tanabe verwacht dat Honda zelfs na de Grand Prix van Singapore nog geen duidelijk inzicht zou hebben hoe ze ervoor staan. Afgelopen twee weekenden introduceerden de Japanners een nieuwe Spec 4-motor bij Red Bull en Toro Rosso.

'Uit de gegevens die we hebben werkte alles goed', begint Tanabe tegenover RACER. 'Maar als je het hebt over het concurrentievermogen in vergelijking met de anderen, is het lastig te vergelijken. We hebben meer tijd nodig om alles te kunnen analyseren.'

'Dan hebben we een duidelijker beeld'

De Honda-topman heeft dan ook één wens. 'Ik wil graag de Singapore-gegevens met maximale downforce hebben, zodat we meer gegevens kunnen krijgen. Dan hebben we een duidelijker beeld van onze positie. Maar ook andere auto's verbeterden de afgelopen twee weekenden veel. Het is lastig', aldus Tanabe.

Afgelopen weekend in Italië was het voor Honda erg lastig om de prestaties te peilen vanwege de opgelopen straffen voor de race. Toch kon Tanabe tevreden zijn: 'Alle vier de auto's gebruikten de Spec 4-motor en deze liep over het algemeen goed tijdens het weekend.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws