Ricciardo: 'Nieuwe teamgenoten kans om te leren' Formule 1

Ricciardo: 'Nieuwe teamgenoten kans om te leren'

Door Ashna Beek 16 september 2019 | 08:46


Daniel Ricciardo vindt dat nieuwe teamgenoten een mooie kans zijn om dingen te leren. De Renault-coureur rijdt nu naast Nico Hulkenberg, maar zal in 2020 met Esteban Ocon een team vormen.

Hiervoor reed hij een lange tijd naast Max Verstappen bij Red Bull, voordat hij er vertrok. Een veel gehoord gerucht was dat de Australiër niet langer naast Verstappen wilde rijden. Toch heeft Ricciardo geen moeite met zijn teamgenoten: 'Ik hou ervan', zegt hij in gesprek te GPToday.net. 'Ik denk dat het een goede kans is om meer te leren en iedere coureur heeft weer andere gewoontes of stijl. Ik denk niet dat je in de Formule 1, of motorsport, ooit perfect bent. Ik vind het een sport waarbij je altijd nog kan leren en groeien. De auto's veranderen ook altijd; dus je past je altijd aan.'

Ook prijst Ricciardo de band die hij heeft met zijn huidige teamgenoot Hulkenberg. 'Hij is gemakkelijk om mee te werken. We doen allebei een beetje ons ding and hij is ervaren. We proberen het team zoveel mogelijk informatie te geven. Tot nu toe gaat het moeiteloos.' (Foto: Renault F1 Team)

 

 

 

 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws