Management Kubica bekijkt mogelijke overstap naar DTM Formule 1

Management Kubica bekijkt mogelijke overstap naar DTM

Door Ashna Beek 16 september 2019 | 13:09


Robert Kubica is voor 2020 nog niet zeker van een stoeltje in de Formule 1 en dat zorgt ervoor dat de coureur ook naar andere klasse kijkt. De DTM zou hierdoor wel eens een volgende stap kunnen zijn voor de Pool.

Volgens Audi Motorsport-baas Dieter Gass zou Kubica zeker een optie kunnen zijn om volgend jaar voor zijn team in actie te komen. 'Kubica is zeker een interessante coureur, ook voor de DTM in het algemeen', vertelt Gass aan Motorsport.com. 'Het is nog te vroeg om in detail te treden over de situatie van onze fabrieksrijders. Maar, als ik terugkijk, heeft het dit seizoen een groot verschil gemaakt hoe gebalanceerd onze line-up was. Iedere rijder heeft goede resultaten kunnen scoren, heeft op het podium gestaan. Het is lastig om te zeggen dat we niet met ze door willen'

Kubica heeft in het verleden al eens een DTM-wagen getest, maar toen voor het team van Mercedes. Nu de toekomst van Kubica in de F1 nog niet zeker is, bevestigd Gass dat hij gesprekken met zijn management heeft gevoerd. 'Ik heb persoonlijk niet met Kubica gesproken, maar ik heb z’n management wel gesproken. Je ziet dat de interesse in de DTM weer groter wordt, ook voor rijders in kampioenschappen die boven de DTM staan. Dat is een goed teken.' (Foto: Williams F1 Media)

 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws