Like ons!
Wolff: 'Singapore op papier goed voor ons en Red Bull'

Formule 1

Wolff: 'Singapore op papier goed voor ons en Red Bull'

Mercedes-teambaas Toto Wolff denkt dat zijn team en de Red Bulls het in Singapore goed gaan doen. Ook zegt hij dat zijn team bezig moet blijven om de auto van 2019 door te ontwikkelen. Dit ondanks de grote voorsprong van het team op de concurrentie. 

Lewis Hamilton gaat momenteel comfortabel aan de leiding in het kampioenschap en ook voor het team van Mercedes zelf is dit het geval. De Duitse fabrikant leidt het constructeurskampioenschap en heeft een voorsprong van 154 punten op de nummer twee: Ferrari. 

Toch betekent dit niet dat Mercedes nu van de voorsprong gaat genieten en het rustig aandoet. 'De intensiteit is nog steeds hoog voor 2019 en er zijn nog zeven races te gaan', zegt Wolff in gesprek met Motorsport.com. 'We hebben een grote voorsprong in beide kampioenschappen, maar met een of twee slechte weekenden kan dat zo de andere kant opgaan. We moeten blijven pushen en dat gaan wij ook doen.'

Wolff kijkt vooruit naar Singapore

Hoewel in Spa en Monza Ferrari er met de winst ging, hoopt Wolff op een beter resultaat in Singapore. 'Je kan niets voor lief nemen. We wisten dat Spa en Monza moeilijke races zouden zijn en dat was zo. Singapore ziet er op papier veel beter uit voor ons en de Red Bulls. Ik heb er geen twijfel over dat Ferrari in de tussentijd ook veel geleerd heeft en hier met een beter pakket zal komen. Beter dan dat ze in Hongarije hadden.' (Foto: Mercedes AMG F1)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven