Like ons!
Wolff sprak met Hamilton over Formule E: 'Ik weet dat hij dat kan'

Formule 1

Wolff sprak met Hamilton over Formule E: 'Ik weet dat hij dat kan'

De Formule E groeit ieder jaar. De nieuwe elektrische raceklasse trekt veel bekijks en ook zijn er veel oud-coureurs terug te vinden. Mercedes-teambaas Toto Wolff zag dat de elektrische tak van zijn bedrijf ook gaat deelnemen aan de sport, met Nyck de Vries en Stoffel Vandoorne als coureurs. Maandag onthulde Wolff echter een opmerkelijk detail over Mercedes en de Formule E.

Regerend-wereldkampioen Lewis Hamilton zou namelijk met Wolff hebben gepraat over de Formule E, maar tot serieuze gesprekken kwam het nooit. 'Lewis volgt de racewereld nauwlettend, hij is echt een liefhebber', zegt Wolff in gesprek met Sky Sports. 'We hebben weleens samen naar de Formule E gekeken en toen kwam zijn interesse om eventueel deel te nemen ter sprake. Tot serieuze gesprekken kwam het natuurlijk nog niet. Hij is nog niet klaar in de Formule 1.'

Wolff verwacht dat Hamilton de Formule E zal domineren, mocht de Brit ervoor kiezen om aan de klasse deel te nemen. 'Lewis is ontzettend veelzijdig en is verschrikkelijk getalenteerd. Ik weet dat hij daar grote indruk kan gaan maken. Wie weet wat de toekomst brengt.' (Foto: Mercedes AMG F1)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven