Like ons!
Berger plaatst Verstappen vooralsnog boven Leclerc: 'Meer laten zien'

Formule 1

Berger plaatst Verstappen vooralsnog boven Leclerc: 'Meer laten zien'

Gerhard Berger werd bij Autosprint gevraagd wie hij het hoogst heeft zitten, Lewis Hamilton, Charles Leclerc of Max Verstappen. Met andere woorden, in welke volgorde zou hij ze plaatsen? Daar had Berger geen concreet antwoord op.

'Ze zijn de sterkste en het is duidelijk dat Verstappen en Leclerc de sterren van morgen zullen zijn. Hamilton is nu iets anders, hij zit op een hoger niveau. Maar de toekomst ligt bij de Nederlander en de Monegask', beweert Berger. 'Ferrari heeft één van de sterkste coureurs die voor de volgende wereldkampioenschappen gaat. In vergelijking met Leclerc zit Verstappen al langer op de top van de golf. Hij heeft meer kansen gehad om zijn waarde te bewijzen. En zijn waarde is enorm.'

'Voor nu heeft Verstappen meer gedaan dan Leclerc'

Volgens Berger zijn de carrières van Verstappen en Leclerc niet te vergelijken. 'Leclerc reed in de Formule 3 en Formule 2. Verstappen ging van de Formule 3 direct naar Toro Rosso. In de F3 reden beide heren in hetzelfde team, Van Amersfoort Racing, en daar heeft Verstappen iets meer gedaan, aangezien hij debuteerde in éénzitters. De verschillen tussen de twee meest veelbelovende jongens in de hedendaagse motorsport zijn klein, maar voor nu heeft Verstappen meer gedaan dan Leclerc.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven