Sainz vergelijkt Verstappen en Leclerc niet: 'Van hem weet ik hoe goed hij is' Formule 1

Sainz vergelijkt Verstappen en Leclerc niet: 'Van hem weet ik hoe goed hij is'

Door Glenn van der Straten 18 september 2019 | 09:16


Carlos Sainz kan Max Verstappen en Charles Leclerc niet met elkaar vergelijken. Omdat hij nooit in één team heeft gereden met de jonge Monegask, kan Sainz Leclerc naar eigen zeggen niet beoordelen. Bij Verstappen gaat dat wel, aangezien de heren teamgenoten waren bij Toro Rosso.

'Ik vind het onmogelijk om mensen te beoordelen, tegen wie ik nog nooit heb gevochten. Ik concurreer niet met Leclerc, omdat ik niet dezelfde auto heb', steekt Sainz van wal tegenover SoyMotor.com. 'Ik weet niet goed Leclerc is. Van Verstappen weet ik wel hoe goed hij is. De enige die ik opneem in mijn ranglijst van beste en slechtste coureurs, zijn degenen tegen wie ik rechtstreeks gevochten heb met dezelfde wapens.'

Verstappen en Leclerc dit seizoen twee races gewonnen

Alle drie de heren zijn ondertussen bezig aan een goed seizoen. Zowel Verstappen als Leclerc hebben dit seizoen tot nog toe twee races gewonnen. De Nederlandse Red Bull-coureur deed dat in Oostenrijk en Duitsland, de Ferrari-rijder was de beste in Spa en Monza. Verstappen en Leclerc bezetten in het kampioenschap respectievelijk de derde en vierde plaats. Sainz staat zevende, en is daarmee 'best of the rest', aangezien nummer zes Pierre Gasly zijn punten voornamelijk met Red Bull pakte. (Foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws