Like ons!
Grosjean geheimzinnig: 'Formule E is plan C, dus ik snap commotie niet'

Formule 1

Grosjean geheimzinnig: 'Formule E is plan C, dus ik snap commotie niet'

Wordt het Nico Hulkenberg, of toch 'gewoon' Romain Grosjean? Deze week wordt bekend wie er in 2020 voor het team van Haas rijdt. Een spannend moment, want de bekendmaking betekent een vertrek van Hulkenberg of Grosjean, gezien de twee rijders voor hetzelfde stoeltje knokken.

Hulkenberg wordt volop in verband gebracht met het team, nadat bekend werd dat Esteban Ocon bij Renault heeft getekend. 'Dat is zeker een optie', zegt Hulkenberg tegen Motorsport-total.com als hem naar de interesse wordt gevraagd. 'We zullen het snel gaan zien. Ik weet het nu ook nog niet.'

Grosjean zit op zijn beurt op de schopstoel. De Fransman presteert doorgaans wisselvallig en dus is de rekensom voor veel critici snel gemaakt. Een overstap naar de Formule E zou dan ook in het verschiet liggen, al lijkt Grosjean zelf andere plannen te hebben. 'Ik kan misschien naar de Formule E. Het is wel een leuke competitie, waarin iedereen een race kan winnen. Maar op dit moment is de Formule 1 mijn plan A. Formule E is het plan C. Mijn plan B is iets anders. Ik snap de commotie dus niet zo goed.' (Foto: Haas F1 Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven