Rossi: 'Door Leclerc en Verstappen geniet ik weer van races' Formule 1

Rossi: 'Door Leclerc en Verstappen geniet ik weer van races'

Door Sam Koster 19 september 2019 | 11:39


Valentino Rossi is altijd een groot fan van Ferrari en de Formule 1 geweest, maar zegt tegenwoordig weer meer van de races te genieten dan voorheen. Dat ligt voor een aanzienlijk deel aan Max Verstappen en Charles Leclerc, laat Rossi weten aan Sky Italia.

'De races zijn de laatste tijd prachtig,' zo zegt Rossi. 'Dat komt mede door Charles Leclerc en Max Verstappen, zij laten me volop genieten van de sport,' vervolgt de motorcoureur. Vooral van Leclerc is de Italiaan erg onder de indruk. Rossi roemt Leclercs aaneengeschakelde titels in GP3 en Formule 2 en zijn sterke debuutjaar in de Formule 1 met Sauber, het huidige Alfa Romeo.

Herinnering voor het leven

Dat Leclerc twee weken geleden in een Ferrari de Italiaanse Grand Prix won, noemt Rossi 'een herinnering voor het leven voor veel mensen'. Van zowel de race van Leclerc als zijn kwalificatie, waarin de Monegask in de slotfase succesvol zijn medecoureurs ophield en zo poleposition veroverde, is Rossi erg te spreken. 'Dat soort spelletjes hoort erbij als je de beste wilt worden', zegt Rossi over de kwalificatie. (Foto: Ferrari F1 Media)

 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws