'Hülkenberg rijdt liever niet, dan achteraan en gaat voor Red Bull' Formule 1

'Hülkenberg rijdt liever niet, dan achteraan en gaat voor Red Bull'

Door Glenn van der Straten 19 september 2019 | 12:59


Haas maakte bekend volgend jaar Romain Grosjean te behouden als coureur, naast Kevin Magnussen. Er waren hardnekkige geruchten dat Grosjean zou worden vervangen voor Nico Hülkenberg, die vanaf volgend jaar zijn stoeltje kwijt is bij Renault. Maar waar moet Hülkenberg nu heen?

Volgens Lennart Wermke, Formule 1-journalist voor Bild Sport, gaat Hülkenberg voor een zitje bij Red Bull. Dit schrijft Wermke op zijn Twitterpagina. 'Hülkenberg accepteerde het contractaanbod van Haas niet.' Als mensen Wermke vragen naar de toekomst van Hülkenberg, dan antwoordt hij het volgende: 'Red Bull zou hij accepteren. Alfa Romeo kan een optie worden, maar zijn prioriteit heeft de minimale kans bij Red Bull.'

'Hij rijdt liever niet, dan achteraan'

Wermke laat ook weten een Formule E-avontuur uit te sluiten voor de Duitser. Volgens hem wil Hülkenberg per se bij een topteam rijden. 'Hij ziet niet het potentieel van Haas. Hij wilde niet verder gaan in een team uit het middenveld. Dat doet hij al tien jaar lang. Hij rijdt liever niet, dan achteraan.' (Foto: Renault Sports Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws