Hulkenberg over een plek bij Red Bull: ‘Ik zou die uitdaging wel aan willen gaan’ Formule 1

Hulkenberg over een plek bij Red Bull: ‘Ik zou die uitdaging wel aan willen gaan’

Door Wouter Hollemans 19 september 2019 | 18:42


Nu Haas heeft gekozen om in 2020 verder te gaan met Romain Grosjean en Kevin Magnussen, lijken de kansen voor Nico Hulkenberg om in de Formule 1 te blijven erg geslonken. Er zijn nog maar enkele zitjes beschikbaar, waaronder bij Red Bull Racing. De Duitser zou de uitdaging graag aangaan als teamgenoot van Max Verstappen.

Sinds 2010 is Hulkenberg een vaste waarde in de Formule 1. In 2010 startte hij zijn F1 loopbaan bij Williams. Nu Robert Kubica bekend heeft gemaakt volgend jaar niet meer voor Williams te rijden, is daar een plek vrijgekomen. Maar Hulkenberg ziet zichzelf daar niet terugkeren, in gesprek met Motorsport.com zegt hij: ‘Ik ben nog niet zo wanhopig om in de F1 te blijven dat ik zomaar alles zal aanpakken. Dat bedoel ik niet oneerbiedig richting Williams hoor, maar meer in het algemeen’.

‘Max een killer en één van de snelste jongens’

Een ander team waar de rijders bezetting nog niet bevestigd is, is het team van Red Bull. Er is nog geen bevestiging wie de plek naast Verstappen gaat innemen. Op de vraag of hij de uitdaging aan zou willen gaan met Verstappen zegt de Duitser: ‘Het zou natuurlijk een enorme uitdaging zijn. Want zoals we allemaal weten is Max een killer en één van de snelste jongens van dit moment. Maar ik zou die uitdaging natuurlijk wel aan willen gaan’. (Foto: Renault F1 Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws