Horner stellig: 'Hulkenberg geen optie voor volgend jaar' Formule 1

Horner stellig: 'Hulkenberg geen optie voor volgend jaar'

Door Ashna Beek 20 september 2019 | 11:36


Christian Horner ziet geen optie voor Nico Hulkenberg bij het team van Red Bull. De Duitser is bezig met zijn laatste seizoen bij het team van Renault en heeft nog geen nieuw team voor volgend jaar gevonden. 

Er zijn nog maar vijf stoeltjes vrij voor volgend seizoen en drie daarvan zijn van het Red Bull-concern. Hulkenberg zag een andere optie bij het team van Haas afvallen, nadat het team donderdag bekend maakte verder te gaan met Romain Grosjean.

Op een plek bij Red Bull hoeft Hulkenberg niet te rekenen. 'Nico is een coureur met kwaliteiten en hij verdient een plek in de Formule 1', zegt Horner in gesprek met SkySports F1. 'Het is een beetje raar dat hij mogelijk op de banken moet plaatsnemen.'

Horner: 'Groep met jonge talenten'

Hoewel Horner inziet dat Hulkenberg veel kwaliteiten heeft, ziet hij in hem geen kandidaat voor Red Bull of Toro Rosso volgend seizoen. 'We hebben een groep van jonge talenten en we hoeven niet daarbuiten te kijken. Het is moeilijk voor te stellen dat Nico een optie is voor volgend jaar.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws