Grand Prix van Singapore zie je live bij Ziggo Sport! Formule 1

Grand Prix van Singapore zie je live bij Ziggo Sport!

Door Niels Opdam 20 September 2019 11:09


Aankomende zondag is het tijd voor de vijftiende race van het jaar. De Grand Prix van Singapore wordt namelijk verreden! Ook deze race is live te zien bij Ziggo Sport. Heb jij geen abonnement bij Ziggo, maar wil je de race toch live volgen? Bestel dan het Ziggo Voordeelpakket en zie alle races voortaan op het veertiende kanaal van Ziggo!

Tijdens het raceweekend wordt er zoals altijd druk geanalyseerd bij Ziggo Sport. Zaterdag kun je om 11.55 uur inchecken voor de derde en laatste vrije training. Vanaf 14.15 uur is de kwalificatie te zien. Rob Kamphues en Robert Doornbos zijn uiteraard weer van de partij om duiding te geven en je op de hoogte te houden van het laatste nieuws!

Zondag is de dag van de race! Vanaf 13.00 uur begint de voorbeschouwing op de Grand Prix van Singapore. De race zelf start om 14.10 uur. Heb jij geen Ziggo, maar wil je toch alles zien? Bestel dan het Ziggo Voordeelpakket en mis nooit iets van de Formule 1

Naast het zien van de verschillende races in de Formule 1, zit er nog veel meer in het pakket. Zo beleef je de digitale televisie van Ziggo op de beste manier en kun je meer dan tachtig zenders bekijken. Ook heb je overal in huis gegarandeerd perfecte wifi! 


Tags:

Meer nieuws


Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!