Horner kijkt op van Haas' keuze voor Grosjean: 'Snap het niet' Formule 1

Horner kijkt op van Haas' keuze voor Grosjean: 'Snap het niet'

Door Glenn van der Straten 20 september 2019 | 13:32


Donderdag werd bekend dat Haas ook voor het seizoen 2020 kiest voor Romain Grosjean, en dus niet voor Nico Hülkenberg. Red Bull-teambaas Christian Horner begrijpt het besluit niet helemaal. Hij lijkt dus niet bepaald fan te zijn van Grosjean, die dit seizoen betrokken was bij meerdere vreemde situaties.

Sky Sports vroeg Horner naar zijn mening over het besluit van Haas om verder te gaan met Grosjean. 'Ik snap niet waarom ze dat hebben gedaan. Van buitenaf bekeken, is het een interessante keuze.' Horner lijkt gedacht te hebben dat Haas voor Hülkenberg zou gaan. Hij noemt de Duitser namelijk een 'kwaliteitscoureur'. 

Horner zegt het ook raar te vinden als Hülkenberg voor volgend jaar geen zitje kan vinden. Zelf kan hij de coureur niet aan zitje helpen. Niet bij Red Bull, niet bij Toro Rosso. Daar zal Hülkenberg van balen, want hij zag het rijden voor Red Bull als een 'kleine droom'. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Denk jij dat Max Verstappen het snelst is tijdens de kwalificatie in Singapore? Zet in en krijg 2,35 keer je inzet terug!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws