Like ons!
Albon over teamgenoot Verstappen: 'Hoef hem niet na een aantal races bij te houden'

Formule 1

Albon over teamgenoot Verstappen: 'Hoef hem niet na een aantal races bij te houden'

Alexander Albon zit naar eigen zeggen in een stijgende lijn bij Red Bull, maar vindt het nog te vroeg om zijn tijden te vergelijken met die van teamgenoot Max Verstappen. Dat vertelde de Britse Thai na de eerste twee vrije trainingen bij de Grand Prix van Singapore. 

'Mensen verwachten misschien dat ik mij heel erg aan het vergelijken ben met Max, maar dat is echt niet zo', citeert NU.nl Albon. De pas 23-jarige coureur debuteert dit seizoen in de Formule 1. De Grand Prix van Singapore is pas zijn derde race voor het team van Red Bull. 'Ze weten bij het team wat mijn status is.'

'Hoef Max niet na een bepaald aantal races bij te houden'

'Het team geeft me veel ruimte en tijd om me te verbeteren. Natuurlijk wil ik zo snel mogelijk alles uit de auto halen, maar er is geen specifiek doel. Ik hoef Max niet na een bepaald aantal races bij te kunnen houden', geeft Albon aan. 

Doordat Albon dit seizoen debuteert in de Formule 1, is er een aantal circuits waar hij nog niet eerder reed. Het Marina Bay Street Circuit in Singapore is er daar één van. 'Ik heb hier een circuit dat ik niet ken en een auto die ik nog niet helemaal onder de knie heb.' (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven