Hoe laat is de Grand Prix van Singapore? Formule 1

Hoe laat is de Grand Prix van Singapore?

Door Rick Pasker 21 September 2019 19:09


Charles Leclerc mag wederom een race aftrappen vanaf poleposition, dit keer de Grand Prix van Singapore. Naast hem start Lewis Hamilton, welke als favoriet werd getipt voor poleposition, maar hem niet wist te pakken. Max Verstappen vinden we terug op de vierde startpositie.

De GP van Singapore zal om 14.10 uur beginnen. De race zal een uur eerder aanvangen dan gewend, aangezien er met Singapore sprake is van een tijdsverschil. Daarnaast zijn er ook dit weekend weer tien minuten extra meegerekend voor het reclameblok, iets wat Liberty Media na één seizoen met de scepter te hebben gezwaaid, heeft ingevoerd.

Verstappen niet tevreden met kwalificatie

Verstappen start de race vanaf de vierde plek, iets waar de Nederlander aanvankelijk niet op rekende. De Red Bull-coureur acht de kans dan ook vrij klein dat hij kans maakt op de overwinning, maar zal het onderste uit de kan halen om het beste resultaat neer te zetten.

De race vindt plaats op het Marina Bay Street Circuit. In de avonduren gaan de lichten daar op groen op het stratencircuit.  De voorspelling is dat het in ieder geval droog blijft op de gehele zondag. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Meer nieuws


Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!