Hamilton waarschuwt Mercedes voor Ferrari: 'Zij zijn gemotiveerder' Formule 1

Hamilton waarschuwt Mercedes voor Ferrari: 'Zij zijn gemotiveerder'

Door Sam Koster 23 September 2019 07:09


Lewis Hamilton heeft zijn team ervoor gewaarschuwd dat het erop moet letten Ferrari voor te blijven, nu de Italiaanse renstal de laatste drie races gewonnen heeft. 'Ze lijken bij Ferrari gemotiveerder te zijn dan bij ons,' waarschuwde Hamilton voor de camera van Sky Sports.

'We moeten een tandje bij zetten. We kunnen dat ook, we zijn nog steeds het beste team,' zegt Hamilton. De leider in het kampioenschap belooft volgende week in Rusland weer helemaal vooraan mee te doen. In Singapore startte de Brit weliswaar op de eerste rij, maar na de pitstops viel hij terug tot achter de Ferrari's en Verstappen.

Wolff ook teleurgesteld

Toto Wolff was ook niet tevreden over het Singaporese weekend van Mercedes. Op zaterdag meende de Mercedes-teambaas al dat zijn auto's snel genoeg waren geweest voor pole position. Ook op zondag had er volgens Wolff meer in gezeten. 'We hadden de mogelijkheid om te winnen, maar maakten te veel fouten. We hebben niet naar onze maatstaven gepresteerd,' aldus Wolff.

Ondanks het tegenvallende weekend staat Mercedes nog steeds ruim aan de leiding van het constructeurskampioenschap, met nummer twee Ferrari op 133 punten achterstand.
(Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Meer nieuws


Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!