Vettel: 'Overwinning Singapore voelde als bevestiging, geen opluchting' Formule 1

Vettel: 'Overwinning Singapore voelde als bevestiging, geen opluchting'

Door Bo Brautigam 23 September 2019 19:09


Sinds de Belgische Grand Prix in 2018 heeft Sebastian Vettel overwinnings-loze periode moeten doorstaan. Deze periode heeft hij eindelijk weten te doorbreken met een zege in Singapore. Echter, hij meent wel dat succesvolle coureurs fellere kritiek krijgen.

De race in Monza werd Vettel niet in dank afgenomen. Waar Charles Leclerc uitblonk, blunderde de Duitser. Dit zorgde ervoor dat de druk alleen maar meer toenam. Toch valt het Vettel zelf nog mee hoe slecht het in de afgelopen periode ging. 'Er waren zeker moeilijke momenten, daar ben ik absoluut niet blij om. Maar als je al zolang meegaat als ik dan word je gelijk afgemaakt wanneer het wat minder gaat' aldus de viervoudig wereldkampioen tegenover Motorsport.com.

'Nooit het gevoel gehad dat er grote aanpassingen nodig waren'

Omdat Leclerc de voorgaande twee races had gewonnen, werd Vettel gevraagd of de zege in Singapore als een opluchting kwam. 'Dat kickt misschien later in, het voelt eerder als een bevestiging dat dingen beter zullen gaan als je blijft doen wat je doet', zo gaat Vettel verder. 'Ik weet dat ik af en toe wat dingen moest veranderen, maar er zijn nooit grote aanpassingen nodig geweest.'  (Foto: Ferrari F1 Media)


Tags:

Meer nieuws


Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!