Like ons!
Ondertussen in de F1 | Hamilton en Bottas lachen om valse start Vettel

Formule 1

Ondertussen in de F1 | Hamilton en Bottas lachen om valse start Vettel

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingen missen. Geen nood, F1 Maximaal houdt je in de rubriek 'Ondertussen in ...' op de hoogte van de zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Hamilton en Bottas lachen om valse start Vettel

Lewis Hamilton en Valtteri Bottas geinen tijdens de persconferentie nog wat na over de valse start van Sebastian Vettel. Als de Ferrari-coureur ontkent bezorgd te zijn geweest over een mogelijke straf voor zijn valse start, moet het overige tweetal hard lachen.

Onboard beelden Verstappen-Leclerc

Sky Sports heeft onboard-beelden van de crash tussen Max Verstappen en Charles Leclerc in de eerste ronde van de Grand Prix van Japan.

Pijnlijke bocht voor Kvyat

Daniil Kvyat verloor in één bocht twee plekken tijdens de Grand Prix van Japan. Bekijk de beelden hieronder.

Welke F1-coureur had een poster van Albon boven zijn bed hangen?

Een poster van Alexander Albon hing vroeger boven het bed van Lando Norris. Albon moet er hard om lachen als Ziggo Sport-verslaggever Olav Mol hem ernaar vraagt: 'Ja, gek toch? Weet je wel hoe oud ik mij daardoor voel? Het is wel cool, maar ook een beetje vreemd', besluit Albon. 

 

Norris verliest weddenschap, poseert met broek omlaag bij bowlingbaan

Na elke Grand Prix plaatst Lando Norris een foto waarop hij door een groep teamgenoten wordt vastgehouden. Echter, dit keer heeft de Brit schijnbaar een weddenschap verloren, aangezien hij wordt vastgehouden met zijn broek op zijn enkels. Hij reageert zelf nog op zijn post met "Waarom plaatste ik dit...?", maar ook "Een weddenschap is een weddenschap! Stelletje sukkels! Carlos kan niet eens een loser-teken nadoen!"

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven