Like ons!
Ondertussen in de F1 | Leclerc viert verjaardag met overwinning GP Italië 

Formule 1

Ondertussen in de F1 | Leclerc viert verjaardag met overwinning GP Italië 

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingen missen. Geen nood, F1 Maximaal houdt je in de rubriek 'Ondertussen in ...' op de hoogte van de zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Leclerc viert verjaardag met overwinning GP Italië 

Charles Leclerc vierde afgelopen woensdag zijn 22e verjaardag. Dat deed hij in een goedgevulde club, met een bijzondere introductie. Men blikte namelijk nog terug op zijn overwinning bij de Grand Prix van Italië, eerder dit jaar. 

Verstappen rijdt op testlocatie Honda

Max Verstappen reed in Japan niet alleen op Suzuka. Op het testcircuit van Honda in Tochigi reed Verstappen drie minuten lang in de Red Bull RB7 waarmee Sebastian Vettel in 2011 wereldkampioen werd. De testbaan van Honda is een oval met sterk hellende kombochten, waardoor Verstappen vol gas door de bochten kon gaan. 

Bottas perfect gestart door Vettels fout

Valtteri Bottas kwam bij de start in Japan geweldig weg. Uit een video vanaf de hoofdtribune blijkt dat Sebastian Vettel de Fin daarbij geholpen heeft. Bottas reageerde op de iets te vroege start van de Duitser, en kwam daardoor zelf perfect weg.

Kan je donuts maken met een vorkheftruck?

De coureurs van McLaren stelden deze vraag op de proef. Over de afgelopen week hebben we het duo zien racen in Japan maar ook zichzelf als bowlingbal zien gebruiken. Dan moet een klein experimentje op een bedrijfsterrein ook kunnen.

Vettel doet grondig onderzoek naar Mercedes-bolide

Terwijl Valtteri Bottas als winnaar het eerste interview aan het geven was na de Grand Prix van Japan, besloot Sebastian Vettel de voorvleugel van de Mercedes te onderzoeken. De Duitser is duidelijk een vergelijking aan het maken tussen de auto van de grootste concurrent en zijn eigen bolide. 

Opvallend bericht van Hamilton: 'Shut down completely'

Het leven heeft Lewis Hamilton wel eens meer toegelachen dan vandaag. De Engelsman werd afgelopen zondag tweede bij de Grand Prix van Japan, waarmee zijn werkgever Mercedes ook nog eens de zesde wereldtitel op rij bij de constructeurs in de wacht sleepte. Toch verschijnt er vandaag een opvallend bericht van diens hand op Instagram. 

Hamilton en Bottas lachen om valse start Vettel

Lewis Hamilton en Valtteri Bottas geinen tijdens de persconferentie nog wat na over de valse start van Sebastian Vettel. Als de Ferrari-coureur ontkent bezorgd te zijn geweest over een mogelijke straf voor zijn valse start, moet het overige tweetal hard lachen.

Onboard beelden Verstappen-Leclerc

Sky Sports heeft onboard-beelden van de crash tussen Max Verstappen en Charles Leclerc in de eerste ronde van de Grand Prix van Japan.

Pijnlijke bocht voor Kvyat

Daniil Kvyat verloor in één bocht twee plekken tijdens de Grand Prix van Japan. Bekijk de beelden hieronder.

Welke F1-coureur had een poster van Albon boven zijn bed hangen?

Een poster van Alexander Albon hing vroeger boven het bed van Lando Norris. Albon moet er hard om lachen als Ziggo Sport-verslaggever Olav Mol hem ernaar vraagt: 'Ja, gek toch? Weet je wel hoe oud ik mij daardoor voel? Het is wel cool, maar ook een beetje vreemd', besluit Albon. 

 

Norris verliest weddenschap, poseert met broek omlaag bij bowlingbaan

Na elke Grand Prix plaatst Lando Norris een foto waarop hij door een groep teamgenoten wordt vastgehouden. Echter, dit keer heeft de Brit schijnbaar een weddenschap verloren, aangezien hij wordt vastgehouden met zijn broek op zijn enkels. Hij reageert zelf nog op zijn post met "Waarom plaatste ik dit...?", maar ook "Een weddenschap is een weddenschap! Stelletje sukkels! Carlos kan niet eens een loser-teken nadoen!"

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven