Russische Grand Prix zie je live bij Ziggo Sport! Formule 1

Russische Grand Prix zie je live bij Ziggo Sport!

Door Niels Opdam 27 september 2019 | 09:45


Aankomende zondag is het tijd voor de zestiende race van het jaar. De Grand Prix van Rusland staat namelijk op het programma! Ook deze race is live te zien bij Ziggo Sport. Heb jij geen abonnement bij Ziggo, maar wil je de race toch live volgen? Bestel dan het Ziggo Voordeelpakket en zie alle races voortaan op het veertiende kanaal van Ziggo!

Tijdens het raceweekend wordt er zoals gewoonlijk druk geanalyseerd bij Ziggo Sport. Zaterdag kun je om 10.55 uur inschakelen voor de derde vrije training. Vanaf 13.15 uur is de kwalificatie te zien. Rob Kamphues en Robert Doornbos zijn uiteraard weer van de partij om duiding te geven en je op de hoogte te houden van het laatste nieuws!

Zondag is de dag van de race! Vanaf 12.00 uur begint de voorbeschouwing op de Grand Prix van Rusland. De race zelf start om 13.10 uur. Heb jij geen Ziggo, maar wil je toch alles zien? Bestel dan het Ziggo Voordeelpakket en mis nooit iets van de Formule 1

Naast het zien van de verschillende races in de Formule 1, zit er nog veel meer in het pakket. Zo beleef je de digitale televisie van Ziggo op de beste manier en kun je meer dan tachtig zenders bekijken. Ook heb je overal in huis gegarandeerd perfecte wifi! 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws