Like ons!
Russell durft te wedden om voortgang team: 'Met ouderlijk huis als inzet'

Formule 1

Russell durft te wedden om voortgang team: 'Met ouderlijk huis als inzet'

Afgelopen winter miste Williams door de langzame ontwikkeling van de auto een groot deel van de wintertests. Williams-coureur George Russell loopt tegenover RaceFans.net over van vertrouwen dat dat zich aanstaande februari niet zal herhalen.

Russell is ervan overtuigd dat ondanks het gebrek aan snelheid en materiaal er dit jaar toch vooruitgang is geboekt door Williams. 'Ik ben er 100 procent zeker van dat we niet dezelfde fouten zullen maken als volgend jaar, daar durf ik een huis op in te zetten,' aldus Russell. 'Dat zou dan het huis van mijn ouders zijn, want zelf heb ik helemaal geen huis,' grapt de rookie. 

Williams weer competitief

Ondanks dat er volgend jaar nauwelijks regelwijzigingen worden doorgevoerd en de krachtverhoudingen op de grid min of meer gelijk zullen blijven, verwacht Russell toch dat Williams volgend jaar weer een competitief team zal zijn. 'We zijn daartoe echt op de goede weg,' zegt Russell. 'Het is altijd makkelijker om te verbeteren als je onderop begint. Bovendien hebben we dit jaar veel kunnen experimenteren met verschillende afstellingen van de auto,' blikt Russell terug. (Foto: Williams F1 Media)

1 reacties

  1. NEPPATSREV

    NEPPATSREV

    4 Oct 2019 om 14:05

    'Ik ben er 100 procent zeker van dat we niet dezelfde fouten zullen maken als volgend jaar, daar durf ik een huis op in te zetten,' aldus Russell. Back to the future?

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven