Like ons!
F1-techniek GP Japan | Mercedes past naast aerodynamica ook uitlaat aan

Formule 1

F1-techniek GP Japan | Mercedes past naast aerodynamica ook uitlaat aan

In de rubriek F1-techniek houdt F1 Maximaal per Grand Prix bij welke snufjes de teams ditmaal hebben gevonden om de auto zo goed mogelijk te laten werken op dit circuit. Deze week worden de teams tijdens de Japanse Grand Prix goed in de gaten gehouden.

Mercedes past naast aerodynamica ook uitlaat aan

Naast aerodynamische updates heeft Mercedes ook een eigenaardige uitlaatupdate meegenomen. De renstal uit Brackley lijkt een extra metalen plaat om de uitlaat gebogen te hebben.

Red Bull met aanpassingen aan voor- en achtervleugel

Naast Renault en Mercedes heeft ook Red Bull vernieuwde onderdelen meegenomen naar Suzuka. De Oostenrijkse renstal zal voor Alexander Albon en Max Verstappen twee verschillende soorten achtervleugel gaan testen, terwijl ook de voorvleugel veranderingen heeft ondergaan.

Nieuwe aero-onderdelen voor Mercedes

Auto Motor und Sport meldt woensdag dat Mercedes met nieuwe aero-onderdelen is aangekomen in Japan. Het team uit Stuttgart moet het gat met Ferrari zien te dichten op Suzuka.


Nieuwe voorvleugel en chassis Renault

Het seizoen mag dan misschien bijna ten einde zijn, maar dat betekent niet dat de teams stoppen met de ontwikkeling van hun auto's. Renault neemt naar het circuit van Suzuka een nieuwe voorvleugel mee, meldt journalist Thomas Maher op twitter. Ook maken de Fransen gebruik van een vernieuwd chassis. 

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven