Verstappen blikt terug op Sochi: 'De laatste paar races waren niet onze beste' Formule 1

Verstappen blikt terug op Sochi: 'De laatste paar races waren niet onze beste'

Door Christian Moerman 10 oktober 2019 | 10:40


Max Verstappen blikte tijdens de persconferentie naar aanleiding van de Grand Prix van Japan terug op zijn race in Rusland. Na Sochi oogde de Nederlander wat timide, dit is ook de journalisten opgevallen.

'Echt teleurgesteld was ik niet, maar ook niet echt blij. Je klinkt altijd vrolijker als je wint of een mooie race hebt. Sochi was voor mij een saaie race. De laatste paar races waren niet onze beste, ik denk dan ook dat we beter kunnen dan dit. We werken hard om dat voor elkaar te krijgen', aldus de Red Bull-coureur over zijn interview na afloop van de Grand Prix van Rusland.

Verstappen blijft stug doorgaan

Verstappen draait verder een prima seizoen met Red Bull, heeft al twee overwinningen op naam staan en er komen nog circuits aan waar een overwinning mogelijk is. Voorlopig zit hij nog goed bij de Oostenrijkse renstal: 'Het zou verkeerd zijn om blij te zijn met het resultaat in Sochi. Ik maak me geen zorgen. Ik wil gewoon winnen en blijf constant presteren, net zoals het team.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws