Albon staat voor een raadsel: 'Ik weet niet precies hoe hij tijd wint' Formule 1

Albon staat voor een raadsel: 'Ik weet niet precies hoe hij tijd wint'

Door Christian Moerman 10 oktober 2019 | 16:33


Alexander Albon doet het prima naast toptalent Max Verstappen. Waar Pierre Gasly zijn stoeltje na een half seizoen af moest staan, lijkt het erop dat Albon meer kans maakt om zijn zitje te behouden. Wel merkt hij dat hij nog moeite heeft met de auto. Van Verstappen kan hij nog veel leren.

Verstappen kan uitstekend omgaan met de RB15, over of hij de bolide naar een hoger niveau tilt kan Albon echter weinig zeggen: 'Het is niet aan mij om daar commentaar op te geven. Ik probeer de auto te begrijpen want hij verschilt gewoon van de Toro Rosso. Het kost tijd maar je moet de auto begrijpen.'

Waar wint Verstappen het van Albon?

'We zijn niet zo verschillend in rijstijl. Er is niet één aspect waar we duidelijk verschillen, ik weet niet precies hoe hij tijd wint, het zijn kleine verschillen. De auto's lijken op elkaar en dat hoop ik ook. Ik weet hoe Max (Verstappen, red.) hem instelt en ik wil daar niet te ver vanaf zitten want ik denk dat hij hem vrijwel optimaal op de baan zet', concludeert de Red Bull-coureur volgens Motorsport. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws