Horner: 'Boris Johnson is dichterbij een deal dan de Formule 1 met haar 2021-regels' Formule 1

Horner: 'Boris Johnson is dichterbij een deal dan de Formule 1 met haar 2021-regels'

Door Bo Brautigam 13 oktober 2019 | 19:56


Het oogt misschien als een rare vergelijking, maar de Brexit-deal en de deal Formula One Management moet zien te sluiten met de teams heeft wel degelijk een raakvlak: beide deals hebben een deadline op 31 oktober 2019. Echter, volgens Christian Horner is er op laatstgenoemde deal weinig vooruitgang. 

Tijdens de race-loze zaterdag tijdens de Grand Prix van Japan heeft de directie van Formule 1 gepraat met teams voor een overeenkomst voor de 2021 reglementswijzigingen. Echter, alleen Renault, McLaren, Alfa Romeo en Williams zijn akkoord over deze regels. De rest van de teams ziet de auto's liever niet veranderen. 

'Hopelijk snel een akkoord'

Over de vergelijking die met de Brexit-deal wordt gemaakt, meldt Horner: 'Boris Johnson is dichterbij een deal dan wij zijn. Het gaat soort van de goede kant op, maar een dergelijk proces is convergerend en er wordt aandacht geschonken aan voor- en tegenstanders. Ik hoop dat er snel een verstandig akkoord wordt bereikt', aldus de teambaas van Red Bull Racing.  (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws