Bottas haalt uit naar journalisten die hem 'B-coureur' noemen: 'F*ck jullie!' Formule 1

Bottas haalt uit naar journalisten die hem 'B-coureur' noemen: 'F*ck jullie!'

Door Maurits Kappetijn 14 oktober 2019 | 19:19


Valtteri Bottas is naar eigen zeggen klaar met critici die hem 'naar beneden halen'. De Mercedes-coureur wordt vaak afgeschilderd als b-coureur en is dat beu. In Japan boekte Bottas afgelopen weekend alweer zijn derde overwinning van het seizoen en dat was reden voor hem om opnieuw uit te halen naar mensen die hem bekritiseren.

Bottas verscheen na de Japanse Grote Prijs voor de camera's van Sky Sports, waar hij zijn beklag deed over verschillende media. 'Het liefst wilde ik heel veel schelden op de boordradio, toen ik de finishlijn passeerde. Het is een geweldig gevoel om te winnen als zoveel mensen je niet goed genoeg vinden. Ik zou graag tegen hen willen zeggen: F*ck jullie!'

Toch heeft Bottas het vaak lastig tegen Hamilton, maar volgens de Fin is dat geen reden voor bakken kritiek. 'Het is onjuist dat ik altijd verslagen word. Het is een hevig maar respectvol gevecht met Lewis, waarbij we allebei eens winnen. Ik ben absoluut geen B-coureur.' (Foto: Mercedes AMG F1)

Lees 2 Reacties

Tags:

Reacties

Karel.1
15 Oct 2019 om 07:50

B- coureur is het misschien niet ....... gewoon lulletje van een team waar hij in dienst MOET rijden van die andere l.l ...... anders krijgt deze jankerd z'n zin niet en wat dat betekend was wel heel erg duidelijk in Japan na de race, met een smoelwerk van een HEEL ERG VERWEND GASTJE WAT Z'N ZIN NIET KREEG ....... wat een looser !!!!!!!!!!!!!!

johnnybgood
14 Oct 2019 om 20:02

waar maakt ie zich druk om,,,,,is miljonair en heeft van zijn hobby z,n werk kunnen maken,,,denk dat er op de planeet een paar miljoen mensen wel met m zouden willen ruilen,,..en mag de pers gerust zeggen dat ik er geen reet van bak

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws