Horner hint op teamgenoot Verstappen in 2020: 'Hij komt absoluut in aanmerking' Formule 1

Horner hint op teamgenoot Verstappen in 2020: 'Hij komt absoluut in aanmerking'

Door Christian Moerman 15 oktober 2019 | 18:50


Alexander Albon doet het uitstekend sinds zijn overstap naar Red Bull Racing. Waar Pierre Gasly na een half jaar zijn stoeltje weer in moest leveren, lijkt het alsof de Thaise-Brit volgens jaar zomaar bij de Oostenrijkse renstal zou kunnen blijven. Tenminste, als het aan Christian Horner ligt.

'Ik denk dat Alex (Albon, red.) het fantastisch gedaan heeft voor de eerste keer op Suzuka, een lastig circuit. Hij komt absoluut in aanmerking voor het stoeltje volgend jaar. Hij heeft natuurlijk alles te verliezen maar voorlopig doet hij uitstekend zijn werk', aldus de Britse teambaas tegenover Channel 4.

Wel kunnen we verwachten dat Red Bull de aankondiging nog voor zich uit zal schuiven, ze houden nog genoeg opties over mochten de prestaties van Albon verminderen de komende weken: 'We hebben genoeg tijd. Alle coureurs staan nog onder contract dus we hebben geen haast.'

Horner ziet goed herstel Albon in Japan

'Hij reed een goede race. Na een slechte start wist hij het prima te herstellen door Lando (Norris, red.) te passeren, naar Carlos (Sainz, red.) toe te rijden en zijn positie over te nemen toen hij de pits in dook. Helaas bleek het daarna een saaie race te worden voor hem, hij kon de kop van het veld niet bijhouden waardoor het een eenzame P4 werd.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws