Ondertussen in de F1 | Chandhok uiterst lovend over Verstappen Formule 1

Ondertussen in de F1 | Chandhok uiterst lovend over Verstappen

Door Maurits Kappetijn 18 november 2019 | 18:15


Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingen missen. Geen nood, F1 Maximaal houdt je in de rubriek 'Ondertussen in ...' op de hoogte van de zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Chandhok lovend over Verstappen

Max Verstappen kan na de GP van Brazilië rekenen op veel lof, zo ook van oud-coureur Karun Chandhok.

Hamilton blikt terug

Lewis Hamilton boorde de W10 in de auto van Alexander Albon. Bekijk zijn analyse van de mislukte inhaalactie waar hij een straf voor heeft gekregen.

Sainz krijgt toch nog zijn podiumceremonie

Carlos Sainz heeft voor het eerste in zijn F1-carrière een podiumplaats veroverd. Maar omdat Lewis Hamilton pas ruim na de race werd bestraft, mocht Sainz tijdens de echte ceremonie niet het podium op. Een flinke domper voor de jonge coureur, maar uiteindelijk is Sainz alsnog met zijn team naar het podium gegaan om daar een feestje te vieren.

Spanningen lopen hoog op bij Albon: 'Mate, F*ck off' 

De spanningen bij Alexander Albon liepen tijdens de Grand Prix van Brazilië hoog op. Vlak voor de herstart van de race riep zijn engineer nog wat naar Albon, maar daar had hij even geen behoefte aan. De Red Bull Racing-coureur liet in duidelijke bewoording weten op dat moment niet gediend te zijn van het advies van zijn engineer. 

 

Huilende Gasly brult over de boordradio na behalen P2

Emotionele geluiden over de boordradio van Pierre Gasly na de Braziliaanse Grand Prix. De Fransman behaalde op miraculeuze wijze P2 en dat maakte veel emoties los. Op YouTube verscheen de 'uncut'-versie, waarop de piepjes van de FOM weggelaten zijn...

Zo close was de finish tussen Hamilton en Gasly

De finish tussen Hamilton en Gasly was erg close en dat is ook terug te zien op fraaie beelden van het moment. De Toro Rosso-coureur wist ternauwernood P2 veilig te stellen.

Oude Senna-auto scheurt over circuit

Een mooi moment voor de Grand Prix van Brazilië. Het publiek wordt voor aanvang van de race vermaakt door een wel hele bijzondere bolide...

Glorietijden voor Nederlandse autosport voor Verschoor en Verstappen

Op autosportgerelateerde social media gaat het momenteel alleen maar over de Nederlandse autosport. Niet alleen scoorde Max Verstappen de pole voor de Grand Prix van Brazilië maar won Richard Verschoor als eerste Nederlander de befaamde Grand Prix Formule 3 in Macau met een Nederlands team. Een unieke prestatie. 'If it ain't Dutch, it ain't much.

Verstappen is Mexico niet vergeten: 'Ik heb drie polepositions, hoor'

Max Verstappen heeft tot dusver drie polepositions gepakt in zijn carrière. Tenminste, daar is hij zelf nogal sterk van overtuigd. Zijn snelste tijd in Mexico dit jaar leverde hem geen poleposition op, want hij kreeg drie plekken gridstraf wegens het negeren van de gele vlag. Daar is hij het zelf nog altijd niet mee eens, zo laat hij weten. 

Verstappen pakt poleposition: zijn ronde in beeld

Max Verstappen is zijn belofte aan Christian Horner nagekomen (zie hieronder). De zevenvoudig Grand Prix-winnaar verzekerde zichzelf van poleposition bij de Grand Prix van Brazilië. Dat zag er zó uit. 

Verstappen doet belofte aan jarige Horner

In het weekend van de Grand Prix van Brazilië mag Christian Horner 46 kaartjes uitblazen. Max Verstappen feliciteerde zijn teambaas en belooft via social media een leuke zaterdag cadeau te geven aan de Brit. 

Ricciardo dacht ermee weg te komen: 'Dildo!'

Daniel Ricciardo weet wanneer de camera's aan gaan bij de persconferentie. Maar niemand had de Australiër verteld dat de microfoon iets eerder aan staat. Ricciardo dacht ermee weg te komen, maar is toch gesnapt door een oplettende kijker.

Hamilton geïrriteerd: 'Hij staat gewoon stil'

Tijdens de tweede vrije training rijdt Valtteri Bottas wel erg langzaam en weet Lewis Hamilton op het nippertje zijn bolide naar de andere kant van de baan te sturen, tot ongenoegen van de Brit: 'man, hij staat gewoon stil.'

Hamilton met eerbetoon aan Senna op Interlagos

Tijdens het huidige raceweekend is Lewis Hamilton te zien met een speciale helm. Hoe kan het, aangezien de race op Brazilië is, anders dan dat het hoofddeksel de kleuren van de Braziliaanse vlag en de kleuren van de helm van Hamilton's held, Ayton Senna, bevat?

Interlagos waarschijnlijk droog voor VT2

Albert Fabrega meldt op Twitter dat het waarschijnlijk droog zal zijn. Dit betekent dat de teams data kunnen verzamelen in de tweede vrije training, na een rustige ochtendsessie. Toen de teams begonnen aan de vrije training was het wegdek zo nat, dat veel coureurs niet meer dan tien ronden konden rijden.

Ricciardo maakt camera schoon

Daniel Ricciardo was niet te beroerd om de camera van Ziggo Sport schoon te maken.

Ricciardo geeft kijkje achter de schermen

Daniel Ricciardo geeft op Instagram een kijkje achter de schermen in aanloop van een Grand Prix. Het is vooral ter promotie van zijn sponsor GoPro, maar Daniel blijft Daniel en dus leuk om naar te kijken! 

Bruno Senna bezorgt kippenvel op Interlagos met McLaren van Ayrton

Op de donderdag voor de Grand Prix van Brazilië rijden zowel Martin Brundle als Bruno Senna een aantal ronden met een McLaren. Het is één van de McLaren's waarmee zijn oom, de legendarische Ayrton Senna, heeft gereden. De combinatie met de helm in originele Ayrton-kleurstelling en het vasthouden van de Braziliaanse vlag is een kippenvel momentje! 

Vettel gooit Mercedes-petje van kleuter weg

Sebastian Vettel houdt wel van een geintje. Het Formule 1-circus is inmiddels verhuisd naar Brazilië en voorafgaand aan de eerste racedag zijn de coureurs al te vinden op en rondom het circuit. Vettel gebruikt deze tijd goed om jonge Formule 1-fans te leren welk team er nou eigenlijk écht toe doet in de sport.

Twee mannetjes met Mercedes-petjes willen een high-five van de Heppenheimer. Het avontuur eindigt voor een van de kleuters echter zonder Mercedes-petje. Wel krijgt hij er een door-Vettel-gedragen Ferrari-pet voor terug. Prima deal!

Ricciardo overweegt een carriere als zanger na 2020

De coureurs die aanwezig waren bij de persconferentie in Brazilië werden gevraagd of ze bang zijn voor de toekomst van de Formule 1 na 2020. Daniel Ricciardo hield het gelukkig weer heel serieus en antwoordde dat 'zingen hem wel wat leek.'

Hij betwijfelt of hij er daadwerkelijk een carriere van zou kunnen maken, maar hij weekt wel nieuwsgierigheid los bij het Formule 1-publiek. Lando Norris en Carlos Sainz hebben pogingen gedaan over de boordradio, nu de Australiër nog.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!

Meer nieuws