Horner hoopvol: 'Red Bull moet dit momentum meenemen de winterstop in' Formule 1

Horner hoopvol: 'Red Bull moet dit momentum meenemen de winterstop in'

Door Christian Moerman 07 november 2019 | 12:25


Christian Horner ziet grote progressie bij Red Bull. De Oostenrijkers kenden een dip vlak na de zomerstop maar lijken er weer bovenop. Gecombineerd met de uitstekende prestaties aan het begin van het seizoen geeft dit de burger moed.

'In Monaco waren we zeer competitief. Hongarije zag er voor ons ook uitstekend uit, we stonden daar in een goede positie om te race te winnen en nu (in Amerika, red.) zitten we er weer goed bij. We volgen een uitstekend pad, Red Bull moet dit momentum meenemen de winterstop in', aldus de Red Bull-teambaas volgens Motorsport.

Na de Grand Prix van Abu Dhabi gaan de monteurs aan de slag. 's Winters is het altijd van belang om door te blijven ontwikkelen, omdat het duidelijk is dat de concurrentie ook niet stilzit. In Barcelona zullen de 2020-bolides voor het eerst getest worden. In maart zal ten slotte de eerste race van het nieuwe seizoen verreden worden, waarna we hopelijk weer een prachtig Formule 1-jaar tegemoet gaan.

Honda-Red Bull combinatie succesvol

Horner is blij met de progressie die Honda geboekt heeft dit jaar. Dit benadrukt hij nog maar eens, alhoewel de Japanse motorfabrikant dit jaar al veelvuldig geprezen is door de Oostenrijkse renstal: 'We hebben veel progressie geboekt dit jaar, we hebben overwinningen gepakt en regelmatig meegedaan voor de overwinning.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws