Wolff hoopt op trouwe Hamilton: 'Ferrari is de zon in het zonnestelsel van de F1' Formule 1

Wolff hoopt op trouwe Hamilton: 'Ferrari is de zon in het zonnestelsel van de F1'

Door Christian Moerman 07 november 2019 | 14:38


Toto Wolff weet dat voor elke coureur een aanbod van Ferrari moeilijk af te slaan is. In 2021 zal het veld weer opgeschud worden, wat betekent dat ook sterrijder Lewis Hamilton een overstap zou kunnen maken. Uit zijn woorden lijkt het echter alsof Wolff zich weinig zorgen maakt.

'We hopen de twee meest competitieve coureurs in de Formule 1 te houden, Hamilton is nu onze prioriteit. Maar er zijn ook andere coureurs die het goed kunnen. Coureurs dromen altijd van Ferrari, het is het meest belangrijke merk van de Formule 1', zo opende de Oostenrijker tegenover AS.

Wolff begrijpt hoe belangrijk Ferrari is

Wolff begrijpt maar al te goed hoe belangrijk Ferrari is voor de topklasse van de motorsport, maar hoopt met jaren van trouwe dienst een onbreekbare band gesmeed te hebben: 'De Italiaanse renstal is de zon in het zonnestelstel van de Formule 1, maar Hamilton heeft de zon niet nodig. Wat hij wel nodig heeft is een team om zich heen met mensen die vechten voor het doel. Zijn hart ligt bij Mercedes.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws