Brundle: 'Albon moet gewoon een keer in Max zijn versnellingsbak zitten' Formule 1

Brundle: 'Albon moet gewoon een keer in Max zijn versnellingsbak zitten'

Door Sjoerd Valkering 08 november 2019 | 15:05


Martin Brundle vermoedt dat Alexander Albon nog iets meer nodig heeft om helemaal zeker te zijn van zijn plaats bij Red Bull Racing in 2020. De ploeggenoot van Max Verstappen moet in zijn ogen nog iets meer overtuigen.

'Al zijn acties waren clean', kijkt Brundle terug op de Grand Prix van de Verenigde Staten. 'Hij kwam niet in de problemen en haalde ook niet te gretig in', vervolgt de Sky Sports-analist. 'Hij heeft alleen nog een goede en complete race nodig waar hij in de versnellingsbak van Max blijft. Of in ieder geval voor zijn neus.'

Nico Rosberg vermoedt dat Albon, die na de zomerstop het stoeltje van Pierre Gasly had overgenomen, het wel gaat redden. 'Hij laat genoeg zien op dit moment', voorspelt de voormalige Mercedes-rijder. 'Hij hoeft niet te haasten', citeert Sky Sports hem.

Albon werd na de Grand Prix van de Verenigde Staten verkozen tot rijder van de dag. De coureur liep schade op in de eerste ronde en moest helemaal achteraan het veld zijn weg vervolgen. Hij kwam uiteindelijk als vijfde over de finish. (foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws