Coronel noemt opmerking Verstappen over vals spelen Ferrari 'zelfs heel slim' Formule 1

Coronel noemt opmerking Verstappen over vals spelen Ferrari 'zelfs heel slim'

Door Rick Pasker 08 november 2019 | 19:06


Tijdens de Grand Prix van Amerika was er veel te doen rondom Ferrari. Het Italiaanse team werd vanuit Red Bull Racing beschuldigd vanwege het vals spelen met de brandstoftoevoer en de motor. Ook Max Verstappen was daar duidelijk niet blij mee en liet dat merken tegenover Ziggo Sport met nogal onhandige uitspraken.

Tom Coronel vindt zijn uitspraken dan ook niet gek, ook niet als de Nederlander nog bij de Scuderia zou willen aankloppen. 'Dat heeft er niks mee te maken. Je komt net uit een raceauto, en als dat dan zo voelt, dan mag je dat toch gewoon zeggen?', vraagt Coronel zich hardop af tegenover Motorsport.com. 'Er zit ergens natuurlijk ook een beetje een kern van waarheid in.'

Slimme uitspraak van Verstappen

'Deze jongen is zo gedreven dat als hij maar ergens ruikt dat iemand iets doet wat in zijn ogen niet kan, nou ja dan heb ik er geen problemen mee dat je zoiets zegt', vervolgt Coronel zijn verhaal. 'Ik denk zelfs dat het heel slim is om het te zeggen, want daardoor gooi je nog een extra houtblokje erop, waardoor iedereen de focus erop gaat leggen. Dat kan ook een tactiek zijn.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws