Nieuwsoverzicht | Marko trekt regels in twijfel en foutje bij straf Verstappen Formule 1

Nieuwsoverzicht | Marko trekt regels in twijfel en foutje bij straf Verstappen

Door Rick Pasker 08 november 2019 | 20:35


In onze nieuwe rubriek 'Nieuwsoverzicht' blikt F1 Maximaal terug op de afgelopen twee weken. Wat is er allemaal in de Formule 1-wereld gebeurd wat je moet weten? Wellicht heb je er iets van gemist en daarom praten wij je bij over onze meest gelezen berichten in de afgelopen 14 dagen in ons eigen nieuwsoverzicht.

Marko trekt regels in twijfel: 'Dan kan Verstappen zo'n vijftig miljoen gaan kosten'

Helmut Marko heeft zijn twijfels geuit over de gemaakte afspraken rondom de regels in de Formule 1 vanaf 2021. De Red Bull-adviseur vroeg zich af of de salariskosten van coureurs niet ook in het budgetplafond moeten zitten. 

Lees hier het hele artikel.

'Bij Ferrari krijgt hij een warm welkom, maar wij zien hem bij Mercedes in 2021..'

Max Verstappen zorgde in Amerika voor gefronste wenkbrauwen vanwege nogal harde uitspraken richting Ferrari. F1 Maximaal sprak met Italiaanse sportjournalist Flavio Vanetti, die vertelt dat de heise rondom deze uitspraken eigenlijk wel meevalt.

Lees hier het hele artikel.

Binotto overweegt juridische stappen tegenover ongegronde beschuldiging Red Bull

Mattia Binotto was alles behalve blij met de werkwijze van Red Bull in Amerika. Verstappen liet zich nogal hard uit richting het team van Binotto en daar was de teambaas dan ook niet van gediend. De Zwitser zocht dan ook Christian Horner op voor uitleg wat leidde tot een verhitte discussie.

Lees hier het hele artikel.

Verstappen werkte engineers van Mercedes op hun zenuwen

Verstappen zorgde ervoor dat Lewis Hamilton tegen het plan in buiten moest blijven. Tijdens de Grand Prix van Amerika wilde het team de Brit naar binnen halen, maar dat deed het echter niet. Daardoor wist de Mercedes-coureur nog vóór de Nederlander te blijven.

Lees hier het hele artikel.

Stewards maken een foutje; Verstappen bestraft op basis van niet bestaand artikel

Tijdens de Grand Prix van Mexico was er flink wat gedoe rondom Verstappen. De Red Bull-coureur behaalde poleposition, maar moest deze inleveren na doorgereden te zijn tijdens een gele vlag situatie. Daarna ging er een hele hoop mis...

Lees hier het hele artikel.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws