Hamilton wil in 2021 bij Mercedes blijven: 'Dat biedt mij een nieuwe uitdaging' Formule 1

Hamilton wil in 2021 bij Mercedes blijven: 'Dat biedt mij een nieuwe uitdaging'

Door Rick Pasker 09 november 2019 | 16:42


Lewis Hamilton heeft nog een contract van één jaar bij het team van Mercedes, maar als het aan de Brit ligt kan deze samenwerking nog een lange tijd doorzetten. Hamilton is zeer tevreden bij Mercedes en draagt het team dan ook een warm hart toe. Daarnaast ziet Hamilton zichzelf ook in 2021 in een Formule 1-auto zitten.

'Er staat nog niets vast, maar ik geniet nu absoluut van wat ik doe', begint de Mercedes-coureur zijn verhaal tegenover Motorsport.com. 'Ik zie dus geen reden om te stoppen. Een complete verandering van de reglementen biedt mij als coureur weer een nieuwe uitdaging, om mijn vaardigheden en kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan toe te passen.'

'Zie mezelf niet ergens anders heengaan'

De inmiddels 34 jarige-coureur wil dan ook graag bij Mercedes blijven. 'Ik zie mezelf niet snel ergens anders heengaan', stelt Hamilton. 'Ik maak graag deel uit van Mercedes, het merk en de historie daarvan. Het idee om bij Mercedes te blijven - ook na de F1 en meer betrokken te zijn bij Daimler - is voor mij erg verleidelijk.' (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws