Coronel hoopvol: 'Circuit GP Brazilië ligt Verstappen goed' Formule 1

Coronel hoopvol: 'Circuit GP Brazilië ligt Verstappen goed'

Door Maurits Kappetijn 13 november 2019 | 19:05


Tom Coronel denkt dat Max Verstappen kan verrassen bij de Grand Prix van Brazilië. De coureur annex Formule 1-analist denkt dat Verstappen doorgaans goed presteert op het circuit van Interlagos en ook voor komend raceweekend belooft dat wat.

In gesprek met Motorsport.com blikt Coronel vooruit op het komende weekend, waarbij Verstappen een gooi zal gaan doen naar het podium. Een voorspelde gridstraf van Charles Leclerc en de al binnengehaalde titel van Mercedes kunnen misschien voor een beter positie voor Verstappen zorgen, maar Coronel wijt zijn hoge verwachtingen met name aan het circuit.

'Hij gaat er door de afgelopen jaren in ieder geval met een goed gevoel naartoe', zegt Coronel. 'We weten ook dat de auto daar goed gaat en Max ook. Het is overigens best wel een technisch baantje, met verschillende lijnen die je kunt rijden. Daar moet je je als coureur snel op aanpassen en dat kan Max.'

Ferrari onder de loep

Ook is Coronel benieuwd naar de ontwikkelingen omtrent Ferrari. De Italianen worden veelvuldig in verband gebracht met een illegale motorconstructie, waardoor men onrechtmatig extra vermogen zou winnen. 'Ferrari verdedigt alles, maar voorlopig is het heel duidelijk dat ze fout zijn', stelt Coronel. 'Ik denk dat Ferrari er dus veel aan gelegen is om te bewijzen dat dit niet de oorzaak is geweest van de inzinking.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws