Hamilton krijgt felicitaties uit onverwachte hoek: 'Het is zeker een eer' Formule 1

Hamilton krijgt felicitaties uit onverwachte hoek: 'Het is zeker een eer'

Door Jasper Schotte 14 november 2019 | 21:25


Nadat lewis Hamilton in Austin zijn zesde wereldtitel won, werd hij overladen met felicitaties. Een aantal daarvan springen in het oog, doordat ze uit onverwachte hoek komen. 

In de tijd dat Hamilton nog bij McLaren reed, was hij ook een teamgenoot van Fernando Alonso. Destijds waren ze niet de beste vrienden. Toch heeft de Spanjaard de zesvoudig wereldkampioen gefeliciteerd. ‘Samen hebben we een wervelwind aan ervaringen meegemaakt door de jaren heen. Maar eerlijk gezegd heb ik altijd respect voor hem (Fernando red.) gehad. Erkenning is niet iets wat mij drijft, maar het is zeker een eer.’

Hamilton had met zijn baas destijds, Ron Dennis, de nodige problemen. Toch feliciteerde Dennis hem ook: Het raakte mij oprecht, toen ik het berichtje van Ron las. Ik ontmoette hem toen ik tien jaar oud was, en hij zag iets in mij dat daarvoor niemand, behalve mijn vader, in mij zag. Bij hem kreeg ik de kans om mijn talenten ten toon te spreiden en te leren en te groeien. Zonder hem had ik de Formule 1 waarschijnlijk niet bereikt. Ik ben Ron voor altijd dankbaar, en zal hem voor altijd waarderen. Ik hoop dat hij trots op zichzelf kan zijn en kan delen en voelen dat hij hier net zoveel van uitmaakt als de anderen.', zo bericht Motorsport .com (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws