Hülkenberg: 'Het voelt niet alsof ik met pensioen ga' Formule 1

Hülkenberg: 'Het voelt niet alsof ik met pensioen ga'

Door Jasper Schotte 14 november 2019 | 21:50


Ondanks dat de stoelendans voor het 2020-seizoen bijna is afgelopen, en alleen Williams nog een plekje vrij heeft, denkt Nico Hülkenberg niet te stoppen in de Formule 1.

Voorheen heeft de Nederlands sprekende Duitser laten weten dat het erg onwaarschijnlijk is dat hij terugkeert naar Williams, het team waar zijn F1-carrière begon. Hij verduidelijkt daarom dat hij doelt op zijn loopbaan in de F1 op de lange termijn: ‘Om duidelijk te zijn. Het voelt niet alsof ik met pensioen ga, want dat is niet zo. Misschien ben ik niet op de baan te zien, maar als de kans zich voordoet, ben ik er klaar voor.’ Om de tijd door te komen denkt Hülkenberg erover na om in de Indycar te gaan racen, maar dat plan lijkt niet concreet: ‘Ik denk het, ja, van één kant.’

Nico is er dus nog niet over uit, maar vindt het wel een fijn vooruitzicht dat hij zonder de F1 wat tijd voor zichzelf heeft. ‘Om eerlijk te zijn ben ik nu relaxt dat ik het seizoen zo goed mogelijk wil afsluiten. Daarna wil ik een beetje reflecteren op het verleden, een moment rust voor mezelf pakken en kijken wat ik wil gaan doen. Ik heb niet het gevoel dat er haast achter de beslissing zit. Ik ben er best rustig onder.’ (Foto: Renault F1 Team)

 

 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws