Albon had goed gevoel over contractverlenging: 'Ik deed wat er gevraagd werd' Formule 1

Albon had goed gevoel over contractverlenging: 'Ik deed wat er gevraagd werd'

Door Maurits Kappetijn 15 november 2019 | 08:43


Afgelopen week werd het contract van Alexander Albon bij Red Bull verlengd. De teamgenoot van Max Verstappen verving tijdens het seizoen de teleurstellende Pierre Gasly en maakte direct een betere indruk dan zijn voorganger. Het team besloot dat hij ook in 2020 mag plaatsnemen naast zijn Nederlandse collega.

Voor de camera's van Ziggo Sport geeft Albon aan dat hij zich geen zorgen maakte om het contract. 'Ik ben er echt ontzettend blij mee, het zijn 12 hele goede maanden voor mij geweest in de Formule 1 en ik ben blij dat ik me zo heb kunnen ontwikkelen. Er zijn niet echt momenten waar ik bang ben geweest voor een vertrek, want ik weet dat ik een stijgende lijn heb gezien en dat is wat men wilde. Ik heb er daarom niet al teveel over nagedacht. Ik had altijd wel het gevoel dat ik goed bezig was.'

Albon kijkt uit naar Braziliaanse GP

De zelfverzekerde Thai rijdt dit weekend op het circuit van Interlagos, een baan waar hij nog niet echt thuis is. 'Maar het is wel echt een gaaf circuit. Het is erg old school, met gras langs het asfalt. Je kan geen fouten maken. Bovendien wordt het een gekkenhuis als het gaat regenen, dat hebben we met Max wel gezien in 2016. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws