Update | Grand Prix van Brazilië vrijwel zeker zonder neerslag Formule 1

Update | Grand Prix van Brazilië vrijwel zeker zonder neerslag

Door Sjoerd Valkering 16 november 2019 | 09:03


Will Buxton laat vrijdag vanuit Brazilië weten dat het keihard regent in het land van Ayrton Senna en de samba. Hij betwijfelt zelfs of de eerste vrije training wel door kan gaan omdat er zoveel water uit de lucht komt. 

'De eerste vrije training wordt leuk of hij gaat niet door', tweet de verslaggever van F1 onder andere. 'Het is absoluut keihard aan het regenen', schrijft hij nog meer. 

De eerste vrije training begint om 15.00 uur Nederlandse tijd en eindigt om 16.30 uur. De tweede vrije training staat om 18.00 uur op het programma tot 19.30 uur. Klik hier voor een overzicht van alle tijden van de Grand Prix van Brazilië

Update 12.41u | Ook Mol denkt aan een dagje regen

Naast Will Buxton verwacht ook Olav Mol dat het een natte dag gaat worden in Brazilië. Dat twittert de verslaggever van Ziggo Sport zo'n anderhalf uur voor de eerste vrije training.

Update 08.57u | Grand Prix van Brazilië vrijwel zeker zonder neerslag

De kans dat er neerslag gaat vallen tijdens de zaterdag en zondag bij de Grand Prix van Brazilië, is vrijwel nihil. Waar het vrijdag nog met bakken uit de hemel viel, is de kans voor neerslag op zaterdag en zondag met vijf procent te verwaarlozen. Daarnaast stijgt de temperatuur aanzienlijk. Zaterdag wordt het tot 22 graden Celsius, zondag zelfs 23 graden Celsius. 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!

Meer nieuws