The Sun: 'Vettel moet zich zorgen maken over Ferrari-toekomst na crash Brazilië' Formule 1

The Sun: 'Vettel moet zich zorgen maken over Ferrari-toekomst na crash Brazilië'

Door Joris Verwijst 19 november 2019 | 09:00


Sebastian Vettel moet vechten voor zijn toekomst bij Ferrari, na zijn crash met Charles Leclerc tijdens de Grand Prix van Brazilië. Dat schrijft The Sun dinsdag. De twee veroorzaakten veel ellende, met nog vijf ronden te gaan op het circuit van Interlagos. 

Vettel en Leclerc moesten zich maandag melden op Maranello, het hoofdkwartier van Ferrari. 'Terwijl Ferrari-teambaas Mattia Binotto zijn lippen stijf op elkaar houdt over het feit dat beide auto's zonder punten eindigden, is er een groeiend gerucht dat de dagen van Vettel bij het team zijn geteld', schrijft de krant. 

'Binotto gaat mogelijk opnieuw stalorders geven'

De kans dat Ferrari al na dit seizoen afscheid neemt van Vettel, is niet heel groot. Dat heeft te maken met het feit dat de Duitser tot eind 2020 vastligt bij de renstal en daar jaarlijks zo'n 35,1 miljoen euro aan salaris opstrijkt. Hij zal dat bedrag niet zomaar laten varen en het is maar zeer de vraag of Ferrari het contract wil afkopen. 

'Bronnen binnen de paddock zeggen dat Vettel gedesillusioneerd rondloopt bij Ferrari sinds de komst van Leclerc', vervolgt de krant, die ook verwacht dat er opnieuw stalorders gaan komen bij Ferrari. 'Binotto gaf al aan dat dit incident mogelijkheden biedt om duidelijk te maken wat er volgend jaar niet moet gebeuren.' (Foto: Ferrari F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws