ESPN: 'Niemand twijfelt aan Verstappen's klasse maar dit was een mooie bevestiging' Formule 1

ESPN: 'Niemand twijfelt aan Verstappen's klasse maar dit was een mooie bevestiging'

Door Christian Moerman 20 november 2019 | 12:02


De prachtige machtsvertoning van Max Verstappen in Brazilië is de internationale media niet ontgaan. Ook ESPN heeft gereageerd op de prestatie van de Limburger en waardeert vooral het feit dat Lewis Hamilton zo langzamerhand niet alleen meer aan de top rijdt.

'Hamilton vond zijn gelijke in Verstappen. De weken voorafgaand aan de Grand Prix van Brazilië stonden bol van complimenten aan het adres van de Brit, hij pakte zijn zesde wereldtitel in Amerika. Maar Verstappen verdient alle lof voor zijn prestatie dit weekend', zo opent het Amerikaanse medium over het raceweekend op Interlagos.

Het gevecht tussen de twee topcoureurs werd met open armen ontvangen in Amerika: 'Niemand twijfelt aan Verstappen's klasse maar dit was een mooie bevestiging. We mochten in Hongarije al een gevecht aanschouwen bestaande uit een wiel-tegen-wiel gevecht tussen Verstappen en Hamilton. Het vervolg bleek vele malen spectaculairder.'

Verstappen en Hamilton met respect

'Vroeg in de race vocht het duo voor de leiding, het ging twee keer bijna mis, maar de ervaren coureurs gaven elkaar precies genoeg ruimte. Ik had een aanvaring verwacht, gezien de toenemende spanning tussen de twee rijders in de afgelopen maanden, maar ze bleven netjes', vervolgt Edmondson, die zoals gebruikelijk de post-race analyse schrijft.

De kers op de taart kwam na de eerste safety car: 'Na de herstart, tien ronden voor het einde van de race, vond Max ruimte aan de buitenkant van Hamilton en hij passeerde hem in bocht één. Als we meer van dit soort 'Verstappen-Hamilton acties' krijgen in 2021, dan zal dat seizoen hoe dan ook spannend gaan worden.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Lees 2 Reacties

Tags:

Reacties

johnnybgood
20 Nov 2019 om 20:39

laten we het hopen,dit seizoen was na 6 racs eigenlijk al van z,n spanning ontnomen,,,,

nedcro
20 Nov 2019 om 14:35

Ik denk zelfs al in 2020 :-)

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws