Coulthard kritisch: 'Misschien is Vettel niet meer zo goed als wij denken' Formule 1

Coulthard kritisch: 'Misschien is Vettel niet meer zo goed als wij denken'

Door Maurits Kappetijn 20 november 2019 | 19:37


Sebastian Vettel zit niet in de beste tijd van zijn carrière. Sinds zijn overstap naar Ferrari ontbreekt succes en ook dit seizoen is het zwaar voor de Duitser. David Coulthard kijkt kritisch naar de vorm van Vettel en zet vraagtekens bij de viervoudig wereldkampioen. 

Sinds de komst van Charles Leclerc bij Ferrari is er volgens Coulthard niet zo veel meer te zoeken voor Vettel bij de Italianen. 'Sebastian is een viervoudig wereldkampioen, maar Leclerc is sinds zijn komst meedogenloos en Vettel wordt om de haverklap opzijgezet. Ook in het klassement is Charles de betere op dit moment. Resultaten uit het verleden zijn dus geen garantie voor succes.'

Coulthard stipt pijnpunt aan

Bovendien stelt Coulthard tegenover Speedweek dat Vettel wellicht niet zo goed meer is als men denkt. 'Ik heb daar wel mijn twijfels bij, ja. Coureurs doen nou eenmaal wanhopige dingen als ze in het nauw zitten. Ik wil niet zeggen dat 'Seb' wanhopig is, maar hij is overduidelijk minder goed aan het rijden. Vooral in de wiel-tegen-wiel gevechten vind ik hem minder.' (Foto: Ferrari F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws