Hulkenberg: 'Niet het gevoel dat ik F1 ga verlaten' Formule 1

Hulkenberg: 'Niet het gevoel dat ik F1 ga verlaten'

Door Wouter Hollemans 21 november 2019 | 20:48


Nico Hulkenberg lijkt geen plek te hebben in de Formule 1 in 2020. Het laatste stoeltje dat nog vrij is, bij Williams, zal zeer waarschijnlijk worden ingevuld door Nicholas Latifi met behulp van de miljoenen Canadese Dollars van zijn vader. Toch maakt Hulkenberg zich klaar om weer op de F1-grid terug te keren.

Hulkenberg is de laatste weken in verband gebracht met andere raceklassen. Een vrij stoeltje in de IndyCar-series waar Hulkenberg kandidaat voor zou zijn geweest, bij Ed Carpenter Racing, is ingenomen door het Nederlandse toptalent Van Kalmthout. Wat gaat de Duitser dan doen volgend jaar? Hij voelt zelf in ieder geval nog niet dat hij klaar is met de Formule 1.

In gesprek met Motorsport.com zegt Hulkenberg: ‘Ik heb niet het gevoel dat ik F1 ga verlaten. Ik sta misschien niet op de grid, maar als de kans komt dan ben ik er klaar voor. Ik heb vrede met wat ik bereikt heb en ik voel niet dat ik met pensioen ga als coureur.’

'Ik ben redelijk relaxt'

Hulkenberg heeft meerdere telefoontjes gehad van teams uit andere raceklassen, maar wil geen overhaaste beslissing nemen:  ‘Ik wil nu niet overhaast ergens instappen, omdat ik moet racen. Ik ben redelijk relaxt in deze situatie. Ik wil het seizoen 2019 zo goed succesvol mogelijk beëindigen en daarna even tijd voor mijzelf nemen en dan zien wat ik wil doen.' (Foto: Renault F1 Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws