Red Bull zet belangrijke stap in relatie Honda: 'Zien dat investering zich uitbetaalt' Formule 1

Red Bull zet belangrijke stap in relatie Honda: 'Zien dat investering zich uitbetaalt'

Door Christian Moerman 22 november 2019 | 21:04


Christian Horner denkt dat de Grand Prix van Brazilië doorslaggevend is geweest in het binnenhalen van Honda als motorfabrikant na 2020. Er bestaan momenteel nog twijfels over of de Japanners na 2020 in de Formule 1 actief willen blijven. 

Volgens de Brit was dit echter een grote stap in de goede richting: 'Honda kan zien dat er heel veel progressie geboekt wordt en volgens mij hebben zij ook door dat alle investeringen, tijd en moeite zich na vijf jaar eindelijk aan het uitbetalen zijn.'

Mentaliteit Honda maakt indruk op Horner

'Je moet niet vergeten hoe het ze vergaan is toen ze weer terugkeerden naar de sport. Ik denk dat ze uitstekend werk hebben verricht door zich gepassioneerd en trots te blijven focussen. Zo zijn ze uiteindelijk in deze positie terecht gekomen', concludeert de Red Bull-teambaas volgens Autosport.

In Brazilië zag Honda wederom twee coureurs met de Japanse krachtbron op het podium belanden. Op Hockenheim wist Daniil Kvyat als derde te eindigen, Max Verstappen ging er toen met de overwinning vandoor. Daarnaast heeft Verstappen nog zes keer een podiumplek weten te verzilveren voor Honda. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws