Binotto ziet komst Hamilton wel zitten: 'Alleen maar mooi dat hij beschikbaar is' Formule 1

Binotto ziet komst Hamilton wel zitten: 'Alleen maar mooi dat hij beschikbaar is'

Door Christian Moerman 29 november 2019 | 17:01


Lewis Hamilton is een gewilde coureur. Na 2020 loopt zijn contract af en elk team in de Formule 1 zou de zesvoudig wereldkampioen maar al te graag aantrekken. Ook Ferrari heeft zich onder de groep geïnteresseerden geschaard.

'Lewis is een bijzonder goede coureur. Het is alleen maar mooi dat hij vanaf 2021 beschikbaar is', zo opent Ferrari-teambaas Mattia Binotto. De Italiaan doet vermoeden dat Ferrari zeer open zou staan voor een samenwerking met de ervaren Brit.

Wolff vertrouwt op loyaliteit Hamilton

Toto Wolff wil er echter niets van weten volgens Motorsport. Hij denkt dat de succesvolle samenwerking in de afgelopen jaren genoeg fundering heeft gelegd om Hamilton ook na 2021 aan Mercedes te binden: 'Lewis en ik zijn in de afgelopen zeven jaren naar elkaar toegegroeid. We belandden allebei ongeveer gelijktijdig bij Mercedes en hebben ons samen ontwikkeld.'

'Ik zou het fijn vinden om duidelijkheid te krijgen. Het is belangrijk voor ons om te weten of hij blijft of niet. We praten hier geregeld over', concludeert de Mercedes-teambaas. In wat voor stadium de besprekingen met Hamilton zit wil Wolff duidelijk niet kwijt maar hij vertrouwt erop dat Hamilton zijn team trouw blijft. (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws