Red Bull valt nogmaals in de prijzen: 'Bijzonder trots op onze pitcrew' Formule 1

Red Bull valt nogmaals in de prijzen: 'Bijzonder trots op onze pitcrew'

Door Christian Moerman 03 december 2019 | 13:27


Max Verstappen valt nog eens in de prijzen dit jaar. Maar deze keer is het zijn team Red Bull Racing dat in het zonnetje gezet wordt. Ze hebben een uitstekend seizoen gekend qua pitstops en dit is de logistieke partner van de Formule 1, DHL, ook niet ontgaan. Sinds 2015 wordt de prijs uitgereikt, dit jaar gaat hij naar Red Bull.

John Pearson, een topman van DHL, heeft aangegeven dat hij diep onder de indruk is van de Oostenrijkse renstal: 'De uitstekende prestaties dit seizoen hebben op indrukwekkende wijze getoond dat de Formule 1 ook een teamsport is. Om zulke recordtijden neer te zetten moet het hele team optimaal samenwerken onder intense druk.'

'Red Bull heeft laten zien hoe je een reeks records kan verbreken in één seizoen', concludeert de CEO van DHL volgens Speedweek. In Duitsland werd het eerste record verbroken, met een tijd van 1.88 seconden was het de snelste pitstop ooit. In Brazilië haalden ze hier nog eens 0.06 seconden vanaf. Het wereldrecord staat nu op 1.82 seconden.

Red Bull heel trots op pitcrew

De sportief directeur van Red Bull Racing, Jonathan Wheatley heeft gereageerd op dat Red Bull de prijs gewonnen heeft: 'Ik ben bijzonder trots op onze pitcrew, het wereldrecord drie keer verbreken in één seizoen is iets speciaals. Dat gebeurt niet elk jaar.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws