Horner: 'Volgend jaar gaan we Mercedes uitdagen, het gat wordt steeds kleiner' Formule 1

Horner: 'Volgend jaar gaan we Mercedes uitdagen, het gat wordt steeds kleiner'

Door Christian Moerman 06 december 2019 | 15:04


Christian Horner werd door Ted Kravitz geïnterviewd na de Grand Prix van Abu Dhabi. De Britten kunnen het ogenschijnlijk goed met elkaar vinden en met name Alexander Albon werd aangehaald door de Red Bull-teambaas. Ook licht Horner het tipje van de sluiter omtrent de kansen van Red Bull in 2020.

'Zijn (Albon's, red.) pace was uitstekend, een solide race voor hem, dit kan hij mooi meenemen volgend jaar in', zo opende Horner tegenover Sky Sports. Over Max Verstappen was waarschijnlijk al zo veel gepraat dat het inmiddels niet meer nodig was de kunsten van de Nederlander nog eens te belichten.

Honda keert terug met Red Bull

Kravitz vroeg vervolgens of het wederom slechts een derde plek geworden is vanwege het overgangsjaar met de nieuwe motorleverancier Honda: 'We hebben slechts één mechanisch probleem gehad, in Azerbeidzjan. Het was voor Honda een terugkeer na dertien jaar afwezigheid, het was bouwen, bouwen en nog eens bouwen.'

RB15 leeft op na zomerstop

Horner denkt dat na de zomerstop Red Bull ijzersterk voor de dag kwam: 'In de tweede helft van het jaar kwam de RB15 tot leven, we zijn twee keer vanaf pole position gestart en hebben maar liefst drie overwinningen weten te behalen, volgend jaar gaan we Mercedes uitdagen, het gat wordt steeds kleiner.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws