Mol looft seizoen Verstappen: 'Enige van de topteams die het alleen moet doen' Formule 1

Mol looft seizoen Verstappen: 'Enige van de topteams die het alleen moet doen'

Door Rick Pasker 07 december 2019 | 17:50


Olav Mol heeft er weer een heel seizoen opzitten in zijn commentaarhokje en dus is het tijd om op te maken wie er de beste indruk heeft achtergelaten in het afgelopen seizoen. Lewis Hamilton scoort een nummer één positie bij de Ziggo Sport-commentator. Max Verstappen sluit zich achter de Brit aan.

'De nummer één moet de kampioen zijn', trapt Mol zijn eerste cijfer, een 9.5, af tegenover Formule 1 Magazine. 'Minder dominant, maar nog wel een belangrijke dominante factor. Hamilton heeft nooit een nulresultaat. Dat is een gave en slimmigheid', zo stelt Mol.

'Meer punten behaald dan ooit'

Op de tweede plek staat niemand minder dan Verstappen met een 9.2. 'Als je Max hier neerzet, roepen mensen: 'Roze bril!'. Hij heeft nu in het eerste Honda-jaar meer punten behaald dan ooit. En hij is de enige van de topteams die het, hard gezegd, in z'n uppie moet doen', sluit Mol af. (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)

Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste Formule 1-nieuws? Abonneer je dan op het Nederlandse magazine van Formule 1!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws